Berichten

U surft veilig bij ons!

Vanaf heden surft u niet enkel eenvoudiger maar ook veilig op onze website via https://www.ov-r.be. Hiervoor hebben wij een SSL verbinding voorzien. SSL is min of meer verplicht gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Men moet immers de informatie via een beveiligde verbinding versturen en SSL is de enige die breed wordt gebruikt *.

Wat is een SSL verbinding?


Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.be). Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje voor de URL of een groene balk.

Waarom SSL?

De gegevensstroom tussen de server en bezoeker is heel makkelijk uit te lezen met zogenaamde netwerk sniffers. In een groot bedrijf, waarbij iedereen op hetzelfde netwerk zit, kun je met een sniffer enorm veel data binnen halen en daar vervolgens vertrouwelijke informatie uit aflezen. Wachtwoorden zijn op deze manier bijvoorbeeld heel makkelijk te achterhalen. Om dat enorme beveiligingsrisico op te vangen, kan men het beste een SSL-verbinding gebruiken. Dan worden deze gegevens namelijk gecodeerd verzonden en kan een afluisteraar hier niets mee, tenzij hij de beveiliging kan kraken.

* Boetes van het niet naleven kunnen oplopen tot 4500 euro.

Direct contact via WhatsApp!

Vanaf heden kunt u OVR aanhangwagens ook via de chat dienst WhatsApp (Web) contacteren. Dit is niet alleen een primeur, maar heeft al onmiddellijk veel succes.

U kunt dus nog sneller en real-time in contact komen met ons, en via de status feedback weet u of wij uw bericht behandeld hebben. Tevens kunt u zowel afbeeldingen als video’s doorsturen.

Liever via PC of tablet? Indien u niet graag mobiel typt kunt u ook op Windows 7, 8 en 10 WhatsApp Web gebruiken terwijl deze in contact staat met uw mobiel toestel of tablet.

Meer info? Ga dan naar de homepage van WhatsApp [NL]

Afbeeldingen klant plateau 260 x 150 cm

Deze afbeeldingen worden ons ingezonden door een klant die bij OVR aanhangwagens een plateau 260 x 150 cm gekocht had. De optie kantelbare loofnetten AJV en het elastisch net werden ook gekozen. Het originele ladderrek kan standaard bovenop deze loofrekken gemonteerd worden.

Ideaal voor alle huis- en tuinkarweien op te knappen!

Vernieuwing website

Beste klant, onze website was dringend aan wat opfrissing nodig. Op basis van feedback van klanten willen we de layout en inhoud verbeteren, alsook alles eenvoudiger maken voor u. Dit zal eventjes duren, dus hopen wij eind deze zomer de website volledig in orde te hebben. Deze wordt dan ook zo snel mogelijk gelinkt met onze online webshop, zo kunt u ook bij ons met één klik bestellen!

Vindt u ondertussen iets niet terug voor uw aanhangwagen, neem gerust (telefonisch) contact met ons op!